Adres
Maliebaan 64
3581 CT Utrecht

T: 030 – 236 94 85
E: info@meijercg.nl

Bekijk uw route via Google Maps. Of bekijk het pand via Google Street View.
Ons kantoor bevindt zich op de eerste etage.

Met het openbaar vervoer: v
anaf Utrecht CS
Vanaf Utrecht CS neemt u buslijn 8 (stadbussen) richting Diakonessenhuis. Uitstappen bij halte Maliebaan. U loopt in enkele minuten naar het kantoor van Meijer Consulting Group, Maliebaan 64.

Met de auto: Amersfoort – Utrecht via A28
Vanuit richting Amersfoort volgt u de A28 richting Utrecht. Aan het einde van de snelweg volgt u richting Wittevrouwen. U gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neemt u de vierde afslag, waarna u invoegt op de linker rijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). U houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neemt u de rotonde ¾, waarna u de ventweg volgt. U bent nu op de Maliebaan en vindt Meijer Consulting Group aan de rechterzijde van de weg, op nummer 64.

Met de auto: vanuit overige richtingen
U rijdt richting Utrecht en houdt vervolgens steeds de Ring van Utrecht aan, richting Amersfoort. Op de A27 (Ring Utrecht Oost) volgt u bij knooppunt Rijnsweerd richting Utrecht (Centrum) en neemt afrit Rijnsweerd. Aan het einde van de A28 richting Wittevrouwen. U gaat rechtsaf (Waterlinieweg) tot aan de rotonde Berekuil. Hier neemt u de vierde afslag, waarna u invoegt op de linker rijstrook (richting Buiten Wittevrouwen). U houdt rechts aan en na de spoorwegovergang neemt u de rotonde ¾, waarna u de ventweg volgt. U bent nu op de Maliebaan en vindt Meijer Consulting Group aan de rechterzijde van de weg, op nummer 64.

Op de Maliebaan is het betaald parkeren.